Zece statistici surprinzatoare despre marime, virginitate si orgasm

14 Aprilie 2010
 

Fie că este vorba despre mărimea penisului, de riscul de apariţie a papilomavirusului ori de sarcini multiple, statisticile nu încetează să uimească. LiveScience arată cât de mult.

Câteva dintre rezultatele unor studii realizate în ultimii ani: 85% dintre femei se declară satisfăcute de dimensiunea penisului partenerului, spre deosebire de bărbaţi care sunt mulţumiţi cu ce i-a înzestrat natura doar într-o proporţie de 55%. Românii îşi pierd virginitatea înainte de majorat şi 10% dintre adulţii căsătoriţi dorm singuri pe canapea.

De ce facem sex?

În primul rând, din dorinţa biologică de a ne perpetua specia. Exemple există - precum cel al rusoaicei devenite, înainte de a exista expresia, mamă-eroină. Femeia a născut nici mai mult nici mai puţin de 69 de copii, iar recordul ei n-a fost depăşit din secolul XVIII nici până astăzi. Aşadar, ea a avut 27 de sarcini: de 16 ori gemeni, de şapte ori tripleţi şi de patru ori cvadrupleţi. Şi bărbaţii au bătut recorduri la capitolul paternitate, găsindu-şi locul în Guiness Book of World Records, precum un împărat marocan care se laudă cu 342 de fiice şi 525 de fii şi care, prin 1721, a fost cunoscut pentru 700 de descendenţi masculini.

Chiar contează mărimea?

Când vine vorba despre penis, mărimea contează mai mult pentru bărbaţi decât pentru femei, cel puţin asta relevă studiile realizate în ultimii 60 de ani pe acest subiect. Potrivit unor concluzii recente, 90% dintre femei preferă de fapt un penis gros unuia lung. 85% dintre femei se declară satisfăcute de dimensiunea penisului partenerului, spre deosebire de bărbaţi care sunt mulţumiţi cu ce i-a înzestrat natura doar într-o proporţie de 55%. Doi medici britanici de la un spital din Leeds, Marea Britanie, Kevan Wylie şi Ian Eardley, au analizat rezultatele a peste 50 de cercetări internaţionale privind dimensiunea penisului, concluzionând că, într-o listă a atracţiilor pe care o femeie le caută la un bărbat, dimensiunea penisului se află la coadă. Şi asta pentru că Evele pun accent pe personalitatea exemplarului masculin şi pe aspectul său exterior. citeste mai mult...

Sursa Gandul

 
Clasificare stire: Viata sexuala
Vezi stiri din categoria: Viata sexuala
Vezi articole din categoria: Viata sexuala
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.