Zmeurul in tratamentul aparatului genital la femei

24 Septembrie 2009
 

Extractul gemoterapic din mlădiţe de Zmeur- Rubus idaeus MG=D1 are acţiune specifică în patologia aparatului genital la femei. Acest remediu corectează tulburările de natură hormonală acţionând direct asupra axului hipotalamo- hipofizo- gonadic, reglează secreţia hormonală ovariană, restabileşte echilibrul hormonal al femeii, este miorelaxant la nivelul miometrului. Patologia aparatului genital al femeii este foarte variată şi diferită în funcţie de vârsta la care apare. Sunt afecţiuni datorate unor dezechilibre ale sistemului nervos vegetativ sau afecţiuni caracterizate prin tulburări endocrine. Extractul gemoterapic din mlădiţe de Zmeur acoperă toată această patologie acţionând asupra secreţiei hormonale ovariene.

Dismenoreea (durerile din abdomenul inferior care apar imediat înainte sau în timpul menstruaţiei) apare cu prevalenţă crescută la adolescente şi la femeile tinere. Simptomatologia care caracterizează dismenoreea poate fi ameliorată prin administrarea Extractului gemoterapic din mlădiţe de Zmeur. citeste mai mult...

Sursa Posta Medicala

 
Clasificare stire: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
 
Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.