TERMENI SI CONDITII

Atentionare

Acest website isi propune sa ofere vizitatorilor sai informatii si anunturi de ultima ora complete si exacte.
Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.farmamed.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de FarmaMed.ro nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere.

SC Blue Soft SRL nu poate fi trasa la raspundere in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de FarmaMed.ro.


Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.


Termenii si conditiile de acces a siteului FarmaMed.ro

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea site-ului FarmaMed.ro aflat la adresele http://www.farmamed.ro si http://farmamed.ro, denumit in continuare "FarmaMed.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia ati fost de acord. Acest website este mentinut si actualizat de SC Blue Soft SRL.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti FarmaMed.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al FarmaMed.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.
Termenii prezentului document dateaza de la 1 ianuarie 2005.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul FarmaMed.ro, precum si orice alt material avand legatura cu FarmaMed.ro trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut FarmaMed.ro"), apartin FarmaMed.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele FarmaMed.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea FarmaMed.ro.

2. Utilizarea continutului FarmaMed.ro

Puteti copia si printa Continutul FarmaMed.ro doar pentru folosinta dumneavoastra personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul FarmaMed.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea FarmaMed.ro:

A. reproducerea sau stocarea Continutului FarmaMed.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
B. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului FarmaMed.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea FarmaMed.ro.
C. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al FarmaMed.ro asupra Continutului FarmaMed.ro.

Orice utilizare a continutului FarmaMed.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului FarmaMed.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: office@farmamed.ro.
3. Schimbari ale site-ului

FarmaMed.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, FarmaMed.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

4. Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. FarmaMed.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in oricare din serviciile online oferite de FarmaMed.ro, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dumneavoastra in siteurile sau serviciile furnizate de FarmaMed.ro
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dumneavoastra atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, FarmaMed.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dumneavoastra risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul FarmaMed.ro, indiferent ca accesul se realizeaza de catre un utilizator sau un abonat FarmaMed.ro. FarmaMed.ro nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, FarmaMed.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dumneavoastra la continutul sau, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

5. Atentie!
Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, FarmaMed.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului FarmaMed.ro, a software-ului FarmaMed.ro ori a produselor si serviciilor aparute sub egida FarmaMed.ro. FarmaMed.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca FarmaMed.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
FarmaMed.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, FarmaMed.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
La cererea FarmaMed.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere FarmaMed.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

6. Forta Majora

FarmaMed.ro, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre FarmaMed.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile FarmaMed.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa FarmaMed.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la FarmaMed.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele eforest.ro, erorile de operare, greva, etc.

7. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.
FarmaMed.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, FarmaMed.ro va va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor FarmaMed.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de FarmaMed.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti.
Parti ale continutului inclus in FarmaMed.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care FarmaMed.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului FarmaMed.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. FarmaMed.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, FarmaMed.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din FarmaMed.ro.

Notficari
Orice notificare catre FarmaMed.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

8. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.